Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020 01:54

Ας πλημμυρίσουμε το facebook με κείμενα και δημιουργούς!

#Μένουμε_σπίτι

 Το Διεθνές Φεστιβάλ Αναλόγιο, με αφορμή τα γεγονότα στον τομέα της δημόσιας υγείας, συμμετέχει στην καμπάνια ευαισθητοποίησης #Μένουμε_σπίτι με μία μοναδική δράση.

Ας πλημμυρίσουμε το facebook με κείμενα και δημιουργούς!

Ξεκινάμε μια δράση "σπασίματος" του αποκλεισμού μέσω της προώθησης της δημιουργίας και των δημιουργικών φωνών μας και ζητάμε από τους συγγραφείς, μεταφραστές, σκηνοθέτες και ηθοποιούς να μας στείλουν ένα βίντεο, στο οποίο να διαβάζουν μόνοι τους ένα μικρό απόσπασμα από ένα έργο τους, που θα επιλέξουν.

Τα videos θα δημοσιεύονται στην σελίδα του Φεστιβάλ Αναλόγιο στο facebook από την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 στις 20:00.

Τα videos θα πρέπει να βιντεοσκοπηθούν είτε με κινητό είτε με βιντεοκάμερα και να μην ξεπερνούν σε διάρκεια τα 2 λεπτά. 

Στην αρχή του κάθε βίντεο, παρακαλούμε πολύ να μας γράψετε από ποιο έργο προέρχεται το απόσπασμα, το όνομά σας και τον τίτλο του έργου.

Στόχος μας είναι να πλημμυρίσει το facebook με κείμενα και δημιουργούς και να σταθούμε δημιουργικά σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε.

Μπορείτε να αποστείλετε το βίντεό σας στο: analogiofestival@gmail.com

Διεθνές Φεστιβάλ ΑΝΑΛΟΓΙΟ 2020 : Ως την άκρη του κόσμου

Το Φεστιβάλ Αναλόγιο, που λειτουργεί από το 2005 μέχρι και σήμερα, διαγράφει μια μακρά, δημιουργική και καταξιωμένη πορεία, η οποία το αναδεικνύει σε έναν από τους μακροβιότερους πολιτιστικούς θεσμούς, σε μια από τις πιο επιτυχημένες ιδιωτικές πρωτοβουλίες στο πολιτιστικό τοπίο της Ελλάδας. Είναι ένας ζωντανός φορέας που προβάλλει την ελληνική θεατρική γραφή, υποστηρίζει το κείμενο, υπογραμμίζει τη θεατρικότητά του και αναδεικνύει τη μαγεία του θεάτρου.

Μέχρι σήμερα έχει παρουσιάσει στο κοινό 190 καινούργια ελληνικά και ξένα έργα στο κυρίως πρόγραμμά του και περί τις 350 συνολικά εκδηλώσεις, με σχεδόν 1.300 καλλιτεχνικούς συντελεστές. Περισσότεροι από 150 συγγραφείς παρακολούθησαν για πρώτη φορά τα έργα τους στη σκηνή του Αναλογίου, ενώ νέοι συγγραφείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό συστήθηκαν στο θεατρόφιλο κοινό μέσω της διοργάνωσης. Θεατρικά έργα και λογοτεχνικά κείμενα που πρώτη φορά παρουσιάστηκαν στο Αναλόγιο, μεταφράστηκαν, ταξίδεψαν σε ανάλογες διοργανώσεις εντός και εκτός Ελλάδας, διεκδίκησαν και κέρδισαν διεθνή βραβεία.

Το Διεθνές Φεστιβάλ ΑΝΑΛΟΓΙΟ θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2020.

Ημερολογιο

« June 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30