Σάββατο, 22 Αυγούστου 2020 20:10

«Το παράπονο της αγάπης»: νέο τραγούδι από τον Γιώργο Δεδούση

Δείτε το βίντεο του τραγουδιού

 «Το παράπονο της αγάπης» είναι το καινούριο digital single του Γιώργου Δεδούση, που έρχεται να μας συγκινήσει. Έπειτα από το τραγούδι του «Τα αεροπλάνα που φεύγουν», ο Γιώργος Δεδούσης ερμηνεύει μια δυναμική μπαλάντα σε μουσική και στίχους Θάνου Χασιώτη. Το βίντεο του τραγουδιού μας παρασύρει σε μια ημιφωτισμένα κόκκινη ατμόσφαιρα θεατρικής σκηνής. Μιλάει για όλες εκείνες τις στιγμές που αναζητήσαμε την αγαπη, εκείνη όμως δε φάνηκε ποτέ.

Την ενορχήστρωση του τραγουδιού υπογράφει ο Γιώργος Δεδούσης, μαζί με την καλλιτεχνική επιμέλεια του βίντεο. Στη σκηνοθεσία ήταν η Ακριβή Κόλλια, διεύθυνση φωτογραφίας η Λουκία Νταμάνη, φωτισμό ο Μανώλης Μπράτσης, μακιγιάζ η Σταυρούλα Συνεσίου. Τη χορογραφία επιμελήθηκε η Στέφυ Χατζηαντώνη, η οποία χόρεψε μαζί με τον Στάθη Μπελλιά. Στο ηλεκτρικό μπάσο ήταν ο Κωνσταντίνος Κοντονίκας, τύμπανα ο Στέλιος Πασχάλης, ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα ο Αχιλλέας Στέλιος. Η ηχογράφηση έγινε στο Online Recording Sessions με ηχολήπτη τον Γιώργο Γκίνη, ενώ μίξη ήχου και mastering έκανε ο Γιώργος Μπουσούνης. Τα γυρίσματα έγιναν στο θέατρο «Αλκμήνη».

Ο Γιώργος Δεδούσης σπούδασε πιάνο, ανώτερα θεωρητικά και σύγχρονο τραγούδι στο Εθνικό Ωδείο. Είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ στο τμήμα Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από το οποίο κατέχει ενιαίο και αδιάσπαστο τίτλο σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου (Integrated Master). Έχει ολοκληρώσει επίσης σπουδές μεταπτυχιακού επιπέδου στο City University London, με κατεύθυνση «Σύνθεση Μουσικής με Δημιουργικά Μέσα» και προπτυχιακού επιπέδου στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ. Έχει συνθέσει μουσική για θεατρικές παραστάσεις, ταινίες μικρού μήκους και διδάσκει ανώτερα θεωρητικά.

Ημερολογιο

« June 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30